Ons verhaal
Den comptoir van Belgische volkskeuken
Ontdek ons verhaal
2017
In de loop van 2017 opent Cédric Mosbeux Fernand Obb Delicatessen in de Taminesstraat 27, waar vroeger kapsalon André was.
22 October 2018
Fernand Obb wint de prijs voor beste garnaalkroket van Brussel. De wedstrijd werd georganiseerd in Comme Chez Soi en de jury werd voorgezeten door sterrenchef Pierre Wynants.
7 September 2019
Fernand Obb wint voor het tweede jaar op rij de prijs voor beste garnaalkroket van Brussel tijdens het Eat Brussels! Festival. De jury word voorgezeten door sterrenchef Lionel Rigolet.
21 Maart 2018
Opening van Fernand Obb Delicatessen, Taminesstraat 27 in Sint-Gillis!
30 November 2018
Eerste deelname aan Winter Pret, in het centrum van Brussel, en een eerste koninklijk bezoek van Prins Laurent en Prinses Claire.
4 November 2019
Fernand Obb wint de POP OF THE YEAR award van Gault & Millau.
2017
In de loop van 2017 opent Cédric Mosbeux Fernand Obb Delicatessen in de Taminesstraat 27, waar vroeger kapsalon André was.
21 Maart 2018
Opening van Fernand Obb Delicatessen, Taminesstraat 27 in Sint-Gillis!
22 October 2018
Fernand Obb wint de prijs voor beste garnaalkroket van Brussel. De wedstrijd werd georganiseerd in Comme Chez Soi en de jury werd voorgezeten door sterrenchef Pierre Wynants.
30 November 2018
Eerste deelname aan Winter Pret, in het centrum van Brussel, en een eerste koninklijk bezoek van Prins Laurent en Prinses Claire.
7 September 2019
Fernand Obb wint voor het tweede jaar op rij de prijs voor beste garnaalkroket van Brussel tijdens het Eat Brussels! Festival. De jury word voorgezeten door sterrenchef Lionel Rigolet.
4 November 2019
Fernand Obb wint de POP OF THE YEAR award van Gault & Millau.
To be continued
PAS DE Réservation – info@fernand-obb.be