Den comptoir van Belgische volkskeuken
Restaurant – Traiteur – Delicatessen
Gelegen in Brussel, in hartje Sint-Gillis, selecteert Fernand Obb Delicatessen zijn producten zorgvuldig: van Belgische origine, ter plaatse of bij lokale vakmannen bereid en altijd in een ontspannen sfeer.
Al onze producten zijn 100% Belgisch!
Proef onze kroketten!
De befaamde garnaalkroket, al twee jaar op rij verkozen tot beste garnaalkroket van Brussel, of de kaaskroket boordevol Flandrien, een gerijpte Gouda-kaas van de kanten van Kortrijk. Ze zijn altijd volledig huisgemaakt en ideaal om solo, per twee, in combinatie, ter plaatse of thuis van te smullen.
Ontdek onze Burgers & andere specialiteiten
De burgers: 100% rundsvlees, gepaneerde boerderijkip, gepaneerde vis (Koolvis), gepaneerde Belgische halloumi, homemade veggieburger, witte of zwarte pens speciaal bereid door slager Antoine Müller in Bohant. En dan is er ook nog de huisgemaakte frikandel en andere vaderlandse klassiekers, zoals de americain préparé, stuk voor stuk gemaakt met kwalitatieve Belgische producten. Degusteer ze ter plaatse of op verplaatsing.
Onze gerookte specialiteiten
De Pastrami, op basis van Belgische rundsborst, wordt wekenlang gepekeld in een geheime kruidenmix en vervolgens gerookt in onze rokerij. Onze Schotse zalm, Label Rouge gecertificeerd, wordt zowel bij ons gezouten als gerookt. Altijd heerlijk, om mee te nemen of meteen ter plekke op te eten.
Delicatessen & Traiteur
Al onze kroketten, gerookte specialiteiten, sauzen en andere zijn ook om mee te nemen. Voor de zoetebekken is er ook een selectie desserts van het huis !
Proef onze kroketten!
De befaamde garnaalkroket, al twee jaar op rij verkozen tot beste garnaalkroket van Brussel, of de kaaskroket boordevol Flandrien, een gerijpte Gouda-kaas van de kanten van Kortrijk. Ze zijn altijd volledig huisgemaakt en ideaal om solo, per twee, in combinatie, ter plaatse of thuis van te smullen.
Ontdek onze Burgers & andere specialiteiten
De burgers: 100% rundsvlees, gepaneerde boerderijkip, gepaneerde vis (Koolvis), gepaneerde Belgische halloumi, homemade veggieburger, witte of zwarte pens speciaal bereid door slager Antoine Müller in Bohant. En dan is er ook nog de huisgemaakte frikandel en andere vaderlandse klassiekers, zoals de americain préparé, stuk voor stuk gemaakt met kwalitatieve Belgische producten. Degusteer ze ter plaatse of op verplaatsing.
Onze gerookte specialiteiten
De Pastrami, op basis van Belgische rundsborst, wordt wekenlang gepekeld in een geheime kruidenmix en vervolgens gerookt in onze rokerij. Onze Schotse zalm, Label Rouge gecertificeerd, wordt zowel bij ons gezouten als gerookt. Altijd heerlijk, om mee te nemen of meteen ter plekke op te eten.
Delicatessen & Traiteur
Al onze kroketten, gerookte specialiteiten, sauzen en andere zijn ook om mee te nemen. Voor de zoetebekken is er ook een selectie desserts van het huis, zoals de zoetigheden van Ginkgo of van Bonbon à l’ancienne.
Geen reservaties – Voor jou vinden we altijd wel een plaatsje!
Je kan ons ook bellen voor take-away…
Geen reservaties – Voor jou vinden we altijd wel een plaatsje!
Je kan ons ook bellen voor take-away…
Fernand-obb Saint-Gilles
Maandag | Dinsdag | Woensdag | Donderdag | Vrijdag | Zaterdag | Zondag |
---|---|---|---|---|---|---|
12u00 – 22u00 | 12u00 – 22u00 | 12u00 – 22u00 | 12u00 – 22u00 | 12u00 – 22u00 | 12u00 – 22u000 | 112u00 – 22u00 |
Maandag | 12u00 – 22u00 |
Dinsdag | 12u00 – 22u00 |
Woensdag | 12u00 – 22u00 |
Donderdag | 12u00 – 22u00 |
Vrijdag | 12u00 – 22u00 |
Zaterdag | 12u00 – 22u00 |
Zondag | 12u00 – 22u00 |
Fernand-obb Stockel
Maandag | Dinsdag | Woensdag | Donderdag | Vrijdag | Zaterdag | Zondag |
---|---|---|---|---|---|---|
Gesloten | 10u30 – 21u00 | 10u30 – 21u00 | 10u30 – 21u00 | 10u30 – 22u00 | 10u30 – 22u00 | 10u30 – 21u00 |
Maandag | Gesloten |
Dinsdag | 10u30 – 21u00 |
Woensdag | 10u30 – 21u00 |
Donderdag | 10u30 – 21u00 |
Vrijdag | 10u30 – 22u00 |
Zaterdag | 10u30 – 22u00 |
Zondag | 10u30 – 21u00 |