TAKE AWAY ORDER: 02 / 771 91 08 12.00 > 14.00 & 18.00 > 21.30 12.00 > 14.00 & 18.00 > 21.00 12.00 > 15.00 & 18.00 > 21.30 12.00 > 15.00 & 18.00 > 21.00 Horaire provisoire - Voorlopige openingsuren - Provisional timetable
fernand-obb-homepage-porteuse

Den comptoir van Belgische volkskeuken

Restaurant – Traiteur – Delicatessen

Gelegen in Brussel, in hartje Sint-Gillis, selecteert Fernand Obb Delicatessen zijn producten zorgvuldig: van Belgische origine, ter plaatse of bij lokale vakmannen bereid en altijd in een ontspannen sfeer.

Al onze producten zijn 100% Belgisch!

fernand-obb-homepage-label-homemade

Proef onze kroketten!

De befaamde garnaalkroket, al twee jaar op rij verkozen tot beste garnaalkroket van Brussel, of de kaaskroket boordevol Flandrien, een gerijpte Gouda-kaas van de kanten van Kortrijk. Ze zijn altijd volledig huisgemaakt en ideaal om solo, per twee, in combinatie, ter plaatse of thuis van te smullen.

Ontdek onze Burgers & andere specialiteiten

De burgers: 100% rundsvlees, gepaneerde boerderijkip, gepaneerde vis (Koolvis), gepaneerde Belgische halloumi, homemade veggieburger, witte of zwarte pens speciaal bereid door slager Antoine Müller in Bohant. En dan is er ook nog de huisgemaakte frikandel en andere vaderlandse klassiekers, zoals de americain préparé, stuk voor stuk gemaakt met kwalitatieve Belgische producten. Degusteer ze ter plaatse of op verplaatsing.

Onze gerookte specialiteiten

De Pastrami, op basis van Belgische rundsborst, wordt wekenlang gepekeld in een geheime kruidenmix en vervolgens gerookt in onze rokerij. Onze Schotse zalm, Label Rouge gecertificeerd, wordt zowel bij ons gezouten als gerookt. Altijd heerlijk, om mee te nemen of meteen ter plekke op te eten.

Delicatessen & Traiteur

Al onze kroketten, gerookte specialiteiten, sauzen en andere zijn ook om mee te nemen. Voor de zoetebekken is er ook een selectie desserts van het huis, zoals de zoetigheden van Ginkgo of van Bonbon à l’ancienne.

Proef onze kroketten!

De befaamde garnaalkroket, al twee jaar op rij verkozen tot beste garnaalkroket van Brussel, of de kaaskroket boordevol Flandrien, een gerijpte Gouda-kaas van de kanten van Kortrijk. Ze zijn altijd volledig huisgemaakt en ideaal om solo, per twee, in combinatie, ter plaatse of thuis van te smullen.

Ontdek onze Burgers & andere specialiteiten

De burgers: 100% rundsvlees, gepaneerde boerderijkip, gepaneerde vis (Koolvis), gepaneerde Belgische halloumi, homemade veggieburger, witte of zwarte pens speciaal bereid door slager Antoine Müller in Bohant. En dan is er ook nog de huisgemaakte frikandel en andere vaderlandse klassiekers, zoals de americain préparé, stuk voor stuk gemaakt met kwalitatieve Belgische producten. Degusteer ze ter plaatse of op verplaatsing.

Onze gerookte specialiteiten

De Pastrami, op basis van Belgische rundsborst, wordt wekenlang gepekeld in een geheime kruidenmix en vervolgens gerookt in onze rokerij. Onze Schotse zalm, Label Rouge gecertificeerd, wordt zowel bij ons gezouten als gerookt. Altijd heerlijk, om mee te nemen of meteen ter plekke op te eten.

Delicatessen & Traiteur

Al onze kroketten, gerookte specialiteiten, sauzen en andere zijn ook om mee te nemen. Voor de zoetebekken is er ook een selectie desserts van het huis, zoals de zoetigheden van Ginkgo of van Bonbon à l’ancienne.

Geen reservaties – Voor jou vinden we altijd wel een plaatsje!

Je kan ons ook bellen voor take-away…

Geen reservaties – Voor jou vinden we altijd wel een plaatsje!

Je kan ons ook bellen voor take-away…

Onze voorlopige openingsuren

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Gesloten Gesloten Gesloten 12u00 – 14u00
18u00 – 21u00
12u00 – 14u00
18u00 – 21u30
12u00 – 15u00
18u00 – 21u30
12u00 – 15u00
18u00 – 21u00
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12u00 – 14u00
18u00 – 21u00
Vrijdag 12u00 – 14u00
18u00 – 21u30
Zaterdag 12u00 – 15u00
18u00 – 21u30
Zondag 12u00 – 15u00
18u00 – 21u00

Vragen?

Waar je de beste garnaalkroketten van Brussel eet? Bij ons!

    Voornaam
    Naam
    E-mailadres
    Telefoonnummer
    Onderwerp
    Bericht

    Zij raden ons aan

    Geen reservatie – info@fernand-obb.be

    Contact Us

    We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

    Not readable? Change text. captcha txt

    Start typing and press Enter to search