Ons verhaal

Den comptoir van Belgische volkskeuken

Ontdek ons ​​verhaal

2017

In de loop van 2017 opent Cédric Mosbeux Fernand Obb Delicatessen in de Taminesstraat 27, waar vroeger kapsalon André was.

22 October 2018

Fernand Obb wint de prijs voor beste garnaalkroket van Brussel. De wedstrijd werd georganiseerd in Comme Chez Soi en de jury werd voorgezeten door sterrenchef Pierre Wynants.

7 September 2019

Fernand Obb wint voor het tweede jaar op rij de prijs voor beste garnaalkroket van Brussel tijdens het Eat Brussels! Festival. De jury word voorgezeten door sterrenchef Lionel Rigolet.

21 Maart 2018

Opening van Fernand Obb Delicatessen, Taminesstraat 27 in Sint-Gillis!

30 November 2018

Eerste deelname aan Winter Pret, in het centrum van Brussel, en een eerste koninklijk bezoek van Prins Laurent en Prinses Claire.

4 November 2019

Fernand Obb wint de POP OF THE YEAR award van Gault & Millau.

2017

In de loop van 2017 opent Cédric Mosbeux Fernand Obb Delicatessen in de Taminesstraat 27, waar vroeger kapsalon André was.

21 Maart 2018

Opening van Fernand Obb Delicatessen, Taminesstraat 27 in Sint-Gillis!

22 October 2018

Fernand Obb wint de prijs voor beste garnaalkroket van Brussel. De wedstrijd werd georganiseerd in Comme Chez Soi en de jury werd voorgezeten door sterrenchef Pierre Wynants.

30 November 2018

Eerste deelname aan Winter Pret, in het centrum van Brussel, en een eerste koninklijk bezoek van Prins Laurent en Prinses Claire.

7 September 2019

Fernand Obb wint voor het tweede jaar op rij de prijs voor beste garnaalkroket van Brussel tijdens het Eat Brussels! Festival. De jury word voorgezeten door sterrenchef Lionel Rigolet.

4 November 2019

Fernand Obb wint de POP OF THE YEAR award van Gault & Millau.

To be continued

PAS DE Réservation – info@fernand-obb.be

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search